skip to Main Content

Събития

Фондация “Образователен Клуб България” и екипът й поддържат както онлайн платформа за обмен на знания, така и мрежа от контакти със своите доброволци и партньори. Ние редовно посещаваме и събития на живо, за да градим контактите си, да обменяме знания и опит с други хора и организации и… да се забавляваме. Споделяме с вас някои от интересните предстоящи събития на тема образование и предприемачество. Фондацията не е организатор или партньор на никое от тези събития, но макар и да нямаме формална връзка с тях, ние считаме, че могат да ви бъдат полезни.

Европейски форум на обучителите и преподавателите

18-19 февруари 2021, Билбао, Испания

Форумът събира хора, заинтересовани от темата за образованието и обучението, за два дни лекции, дискусии и уъркшопи. На това събитие имате възможност да се срещнете с множество изявени преподаватели на световно ниво, да се запознаете и да обмените опит с тях. Макар и да не е задължително да сме учители или да преподаваме в университет, за да научим някого на нещо, винаги има какво да вземем от най-добрите в тази област и подобни конференции са отлична възможност за това.

HighEdWeb

19-20 октомври 2020

Дистанционното образование под формата на аудио лекции и онлайн обучения не спира да се развива. Повече за последните тенденции и възможности в тази необятна област на обучението можете да научите, ако се присъедините към участниците в това събитие. То дава възможност да чуете лекции и да се включите в уъркшопи на множество актуални теми в сферите образование и обучение, като изкуствен интелект, работа с големи данни, машинно обучение и самообучение и още множество предизвикателства пред хората, работещи в сферата на дистанционния обмен на знания.

Глобална среща на Бабсън Колаборатив

14-17 март 2021, Сантяго, Чили

Тази глобална среща на академично ниво се провежда веднъж годишно. Тя дава възможност на хора, чиито интереси в областите предприемачество и образование се съчетават, да се срещнат с колеги и с изтъкнати преподаватели, от които да почерпят личен опит. Програмата включва както лекции и възможност за лични срещи между участниците, така и опции да разгледате града домакин в ролята си на туристи. Организаторите споделят, че макар тази част от програмата да не е задължителна, тя носи необичайни и полезни съвместни емоции и препоръчват да се включите и в нея.

Back To Top