skip to Main Content

Екип

Екипът на Фондация “Образователен Клуб България” се състои от експерти в сферата на иконоxмиката, предприемачеството, формалното и неформалното образование. Събрахме се, за да осъществим заедно своята мисия за създаване на общности за споделяне на знание.

Основател на фондацията е Калоян Кирилов. Той е предприемач с близо 20-годишен опит в работата с предприемачи и инвеститори. Неговият професионален път минава през финансовия и консултантския сектор. Калоян е работил с признати в България и света организации.

През 2016 г. навлиза и сферата на електронното обучение, като един от основателите на онлайн образователна платформа. Освен професионално занимание, онлайн обучението и предаването на знания под такава форма бързо се превръща и в негов личен интерес.

Три години по-късно той решава да основе платформа за споделяне на всякакви знания, в която възрастта, местоположението и всички други подробности за споделящия нямат значение. От значение е единствено качественото, добре поднесено и полезно знание, споделено в подходяща форма.

Около тази своя страст Калоян събира екип от съмишленици и основава Фондация “Образователен Клуб България”. Съвместно с доброволците и своите партньори, фондацията работи за развитието на неформалното образование и споделянето на знания в България, като поддържа онлайн платформа, посветена на тази мисия. В платформата всеки може да сподели знания в избрана от него област.

Back To Top