skip to Main Content

Доброволци

Имаме нужда от хора с кауза и умения, за да постигнем заедно целите и мисията ни. Включете се.

Мисията на Фондация “Образователен Клуб България” е да създава и поддържа общности за изграждане и развитие на култура за споделяне на опит и знания. Фокусирайки се върху човешката потребност от свързаност и принадлежност към общество, съставено от себеподобни индивиди с общи познания и интереси, ние насърчаваме хората да имат смелостта да създават и да не спират да формират познания и умения чрез учене и споделяне на наученото през целия живот.

Educationclub.org е мястото, в което можете да реализирате своите интереси в областта на онлайн обучението и неформалното образование. Ако тези теми са ви интересни и имате с какво да допринесете, ще се радваме да станете част от нашия екип. Ние сме група специалисти в областта на образованието и предприемачеството и изграждаме онлайн общност, посветена на споделянето на знания. Вярваме, че всеки има какво да научи от всеки и помагаме на хората, които искат да споделят своите умения и опит, да го направят по подходящ начин, онлайн.

Добре дошли на уебсайта на Фондация в обществена полза “Образователен Клуб България” с ЕИК 206072528. Фондацията осъществява изцяло некомерсиална дейност в съответствие със своята мисия и цели за изграждане и развитие на култура за споделяне на опит и знания.

При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.

Back To Top